Backlink

Backlink  Backlink

Backlink Nedir?

Müşterilerimize isteklerine göre hazırlamış olduğumuz bir web sitenin, herhangi bir başka web siteye yazmış olduğumuz, ilk sayfada ya da herhangi bir sayfada bannerının, resimlerinin veya metinlerinin linkinin bulunması durumunda Pagerank değerlerinin yükselmesi anlamına gelmektedir.

Backlink İçin Kullandığımız Çeşitler Nelerdir?

1-Blog B.:

Öncelikle tanımını yapmakta fayda olduğunu düşünerek açıklamasını yapalım; örneğin herhangi bir blog sitesinde dolaşıyorsunuz bir konu açıklamasına ait yorum attığınız da ve yorum yazarken, gerekli bilgiler de web site adresiniz olabilmektedir. Buraya blog sitenizi yazıp görüşlerinizi aktardığımız yorumları gönderirsek eğer Google’da o linki alırsa blog backlink kazanmış oluyoruz.

2-Hacklink:

Yayıncı olan kişi ya da kişilerin yapılan web sitelerine gizlice sızıp web sitelerinin linkini alıp backlink kazanma yöntemidir. Toplum tarafından hoş karşılanmayan bir olaydır, şikâyet edilirseniz şayet engellenirsiniz. Biz firma olarak hacklink çeşidini kullanmayı uygun görmemekteyiz.

3-Dofollow B.:

Örneğin bir site web sitenizin linkini aldı ve nofollow demedi yani size kefil oldu Google bu linki gördü ve sonunda siz backlink kazanmış oluyorsunuz.

4-Spam B.:

Örneğin müşterilerimiz için yaptığımız web siteleri ve adresler ile devamlı olarak belirli bir web sitede backlink kasıyoruz ya da bir günde binlerce link alıyoruz. Google maalesef bunları spam backlink olarak belirler. Biz Probay Medya ekibi olarak bu çeşidi uygun görmemekteyiz ve hazırladığımız web siteleri adına bu çeşidi kullanmamaktayız.

5-Karşılıklı Link değişimi:

Bir site ile anlaşmalı ( karşılıklı ) link değişimi link kazandırabilir. Bu olayı bir örnek ile açıklayacak olursak; sitelerde Dost siteleri bölümleri olur biz karşı tarafın web sitesinin linkini web sitemize eklersek karşı taraf da bizim hazırladığımız web sitesinin linkini kendi web sitesine ekler. Bu sonucunda backlink kazanırız.

6-Çapraz Link Değişimi:

Bu değişimi bir geometrik şekil olan, üçgen olarak düşünürsek; A, B ve C web siteleri olsun. A web sitesi bizim müşterilerimize hazırladığımız bir site olsun, B web sitesi de bizim hazırladığımız makalelerimizi ve sitemizin linkini alıyor. Sonra C Sitesi B sitesinin makalelerini yani bizim yazdığımız makalelerinin linki alıyor ve bu olayın sonucunda çapraz link değişimi yapmış oluyoruz.

Link Almanın Yolları Nelerdir?

  1. Firma ve kurumlar için yapılan her hangi bir web sitesinden, kendi hazırlamış olduğumuz web sitesine tanıtım yazısı koyabiliriz.
  2. Paravan siteleri açıp hazırladığımız orijinal web sitemize link verebiliriz.
  3. Blog sayfalarına yazı yazarak web sitelerimize link verebiliriz.
  4. Bloggerlardan yaptığımız web sitesiteleri için inceleme yazısı yazmalarını isteyebiliriz.

Neden Probay Medya İle Çalışmalıyım?

Ekibimizde uzman çalışanlarımız bulunmaktadır.  Backlink konusunda oldukça fazla başarılar elde eden uzman çalışanlarımız müşterilerimizin her daim backlink çalışmalarında müşteri memnuniyeti kazanmaktadır. Şayet bizlerle çalışmak isterseniz İstanbul Zümrütevler’de bulunan ofisimizi ziyaret edebilir ya da probaymedya.com ’ u ziyaret edebilirsiniz. Yazımız sırasında sürç-i lisan ettiysek kusura bakmayınız.