Mobil Uygulama

 

 

Mobil Uygulama Nedir?

Yaşadığımız bu çağda hemen hemen herkesin, yanından ayırmadığı cep telefonu, tablet gibi cihazlara kodlanmış ve özel olarak tasarlanmış olan yazılımlara mobil uygulamalar denmektedir. Mobil uygulamaları, yazılım uzmanları tarafından genellikle İOS ve Android işletim sistemlerine bağlı olarak yapılır. Akıllara gelebilecek her konu ile ilgili Mobil Uygulama Geliştirme işlemleri yapılabilmektedir. Ama bu uygulamanın işletim sistemleri göz önünde bulundurularak geliştirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde uygulamaları kullanamama gibi durumlar gerçekleşebilmektedir.

Mobil Uygulamaları Kullanmak Neden Gereklidir?

Kullanıcılara, firma ve / veya kurumlar için yapılan web sitelerinden daha yakın ve kolay kullanıma sahiptir. Çünkü bu uygulamalar sayesinde ulaşmak istediğiniz kullanıcılara daha çabuk ulaşabilmekteyiz. Ayrıca kampanya ve duyurularınızı bildirimler yoluyla hatırlatabilme imkânınız vardır. Marka yaratma konusunda zorlanan firmalar için Probay Medya ekibi olarak yardım edebilmekteyiz.

Firma veya kurumlar için yapılan web sitelerinde oluşan metinlerin font büyüklüğü ve renk düzeni, resimlerin dizaynı, metinlerin tasarımı, sayfaların kayması gibi bozuklar ve / veya görünümlerinde olan aksaklıklar gerçekleşebilmektedir. Oluşan düzensizlikler ile web sitenizi ziyaret eden kullanıcılar ziyaretlerini kısa gerçekleştirmek zorunda kalmaktadır. Mobil uyumlu kullanım haline getirilen sitelerde bu tarz aksaklıklar, bozulmalar gerçekleşmemektedir.

Mobil Uygulamaların Avantajları Nelerdir?

Mobil uygulamalar Google Play ve / veya App Store’dan indirilir. Ücreti uygulamalar ve ücretsiz uygulamaların toplam sayısının yıllar geçtikçe artacağı düşünülmektedir.

Başka bir reklam yoluyla oldukça düşük maliyet karşılığında bu kadar kişiye ulaşmak mümkün olabileceği gözükmemektedir. Ayrıca reklam araçları kullanıldığında anlık etkiler, anlık işlemler görülmektedir, izlenmektedir. Mobil uygulamalar ise kullanıcının mobil cihazında kullanıcı uygulamaları silene dek durduğu için oluşturulan tüm fırsat ve kampanyaları görmesi sağlanıyor.

Mobil uygulamaları İçin Probay Medya İle Çalışmak

Biz Probay Medya ekibi olarak uzman kadromuz ile mobil uygulamaları için bilgilendirmeler yapmaktayız. Firmalar için yapılabilecek her türlü işlemler, çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Çalışmalarımızı İstanbul Zümrütevler’de bulunan ofisimizde yapmaktayız. Mobil uygulama işlemlerimizden memnun olan müşterilerimiz hem müşteri memnuniyetimiz ile ilgili olumlu düşünceler içinde olmaktadır. Hem de probaymedya.com’ da referans olabilmektedir. Mobil uygulamalar çalışmalarınızı biz Probay Medya ekibiyle yapmak istiyorsanız şayet sizleri her zaman ofisimize bekleriz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorum Yap

Yorum yap

Sipariş Ver
Üye Ol / Giriş Yap